Zomertraining op wieltjes


We gaan in de zomer door met kunstschaatsen op wielen; ook wel off-ice skates genoemd.

WAAR:
Kardinge ijshockey baan

WANNEER:
Vanaf 8 mei t/m 14 juli

Dinsdag : 16:00 tot 17:00 met off-ice 17:15 tot 18:00
Donderdag : 16:00 tot 17:00 met off-ice 17:15 tot 18:00
Zaterdag : 09:30 tot 10:30 met off-ice 10:45 tot 11:30

PRIJS:
€ 135,00 per blok, bij minimaal 10 deelnemers.
Bij opgave voor meerdere blokken geldt er een korting, zie inschrijfformulier.

Nog geen off ice skates, wat zijn dan de mogelijkheden?
Wil je je ook in de zomer verder ontwikkelen in onze prachtige sport, doe dan mee met de off-ice skate training op de speciale inline artistic skates. Je kunt hiermee op alle gladde oppervlakken schaatsen, zowel binnen als buiten. Je kunt springen, pirouettes draaien, je kür oefenen enz.

Wil je deze kunst-rolschaatsen aanschaffen, laat dit dan zo spoedig mogelijk weten aangezien de bestelling naar Engeland voor 1 april 2018 gedaan wordt.
In september nieuwe schaatsen nodig? Koop dan alleen de wielen en frame-set, deze kunnen onder de oude schaatsen worden gezet (eenmalig).
Zijn de off-ice skates te klein na de zomer? Verkoop ze door binnen de club.

Hoe bepaal ik de maatvoering?
Teken de voet na. Scan deze in of geef af aan de trainer. Scan kan gemaild worden naar: info@kunstrijclubgroningen.nl. Het bedrijf in Engeland zal de juiste maat erbij zoeken. Bij twijfels of meer vragen, stel ze gerust aan de trainer. Het is de bedoeling om uiterlijk 1 april een gezamenlijke bestelling de deur uit te doen, zodat de verzendkosten gedeeld kunnen worden. De schaatsen worden in Engeland besteld zoals de afgelopen jaren ook Zie ook de website: www.off-iceskates.com

Uiteraard blijft het ook mogelijk om op eigen skeelers (wieltjes achter elkaar) deel te nemen aan dit programma. Hierop kan je al veel van de beginnende oefeningen doen, maar helaas niet alle.

Vriendje of vriendinnetje die alleen met dit zomerprogramma wilt meedoen is ook mogelijk. Zij kunnen zich ook via het meegestuurde inschrijfformulier inschrijven en worden automatisch uitgeschreven aan het einde van het zomerprogramma. Verzoek om dit extra te noteren op het inschrijfformulier om verwarring/fouten te voorkomen.

Doe je mee? 
Het inschrijfformulier is naar alle leden gemaild.

Om het programma goed voor te kunnen bereiden en de groepsindelingen tijdig rond te krijgen willen wij u vragen om de inschrijfformulieren voor 20-4-2018 aan ons af te geven of te mailen. 

Info-video over de schaatsen (in engels):

Inpiratie:

Meer inspiratie: