Trainers


boyito-mulder

Boyito Mulder

Hoofdtrainer

Als jongen van 7 jaar heb ik de kans gekregen om de mooie sport kunstrijden te kunnen beoefenen. Ik ben mijn schaatscarrière in 1998 begonnen bij KCG. Van hier uit heb ik snel gewerkt richting de Nederlands Kampioenschappen.

Ik heb de eer om negen keer op rij de Nederlands Kampioenschappen op mijn naam te kunnen schrijven. De jaren van veel trainen hebben mij   mooie ervaringen gebracht maar ook grote successen zoals grote internationale wedstrijden, junior grand prix, WK-junioren tot aan de Europese Kampioenschappen.

Naast het beoefenen van topsport, heb ik de studie Commercieel economie: sportmarketing gevolgd. Het is belangrijk om naast het beoefenen van een topsport een studie te volgen. Dit omdat het met topsport zomaar voorbij kan zijn. Door een aantal blessures was dit bij mij uiteindelijk het geval. Na 17 jaar heb ik een punt achter mijn professionele schaatscarrière moeten zetten doordat een pees in mijn voet is doorgesneden tijdens het schaatsen. Dit heeft een onverwachte wending in mijn leven veroorzaakt. Daar waar ik nooit gedacht had om les te gaan geven, ervaar ik nu dezelfde prikkelingen van vroeger wanneer iemand iets nieuws leert.

Ik ben gedreven om bij iedereen het maximale er uit te halen en iedereen de kans te geven om zichzelf constant te verbeteren.  

 

nathalia-huizenga

Nathalia Huizenga

Trainster

Ik ben al sinds 1997 lid van KCG, ik heb in mijn tijden als actief lid veel wedstrijden gereden met als hoogtepunt een 3e plaats in de KNSB cup finale van 2008 in de categorie  teens B en de 1ste plaats bij het NK  showschaatsen in 2009. Sinds 2006 ben ik actief als trainster. Ik ben sinds 2007 schaatsbegeleider en in 2012 gediplomeerd als st3  coach. Ik werk momenteel naast het lesgeven nog als MRA2 bij PRA international wat geneesmiddelen uittest op gezonde vrijwilligers, wat er soms voor zorgt dat ik niet altijd op de ijsbaan kan zijn.  Ik woon sinds 2011 in het mooie Zuidlaren samen met mijn vriend. Ik ben sinds 2009 gestopt met actief wedstrijden rijden in verband met een blessure die helaas nooit meer over zal gaan. Ik haal veel vreugde uit het lesgeven en zal dit dan ook met plezier blijven doen.

 

Annelot Venema

Trainster

 

Margot Vijn

Assistent-trainster

bettina-van-hoven

Bettina van Hoven

Assistent-trainster

Jordi Reus

Jordi Reus

Off ice trainier