Aanvraag proefles kind


Voor het aanvragen van één of 2 gratis proeflessen kunt u onderstaand formulier invullen. Graag de leeftijd van de schaats(t)er aangeven waar de informatie betrekking op heeft, zodat wij gerichte informatie kunnen geven. En kies één datum of 2 data waaarop uw kind de proefles(sen) zou willen volgen. De ijstrainingen vinden plaats op zaterdag van 09:30 tot 10:15 uur.
Indien u geen schaatsen heeft dan kunt u deze huren bij de verhuurwinkel (AVSport) in Kardinge. Echter gaat deze op zaterdag pas om 10 uur open, dus indien u schaatsen wilt huren, zult u dit een dag daarvoor moeten regelen.
Bij de training op zaterdag hoort ook off ice-training welke in de sportzaal gehouden wordt. Deze is van 10:45-11:30 uur.

Wij zullen een bevestiging sturen of uw kind zich aan kan sluiten op de gewenste data. Indien niet mogelijk dan zullen wij een alternatief bieden.

NB: Het kalendertje toont ook een dag waarop geen trainingen gegeven worden, te weten 10 maart 2018. Gelieve deze datum niet te kiezen voor de proefles.

Naam aanvrager*

Naam kind

Telefoon

E-mail *

Geslacht
vrouwman

Leeftijd van proeflesser

Datum waarop uw kind de eerste proefles zou willen volgen *

Datum waarop uw kind eventueel de 2e proefles zou willen volgen

Hoe heeft u ons gevonden ? *

Vraag of opmerking

Velden aangemerkt met een * zijn verplicht.